http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Tygelsjö IK
2 - 10
Malmö FBC H3
Tygelsjö IK2 - 10Malmö FBC H3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 november, 11:00
Plats:Pilbäckshallen
Serie:Herrar Div 3 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:10:00
Klar seger i Tygelsjö efter bra inställning
2018-11-18 13:42
Under lördagen var vi i Tygelsjö och spelade säsongens andra förmiddagsmatch. Inför matchen tryckte vi på vikten av att ta sig an matchen på ett ödmjukt sätt, trots att hemmalaget inför matchen stod på noll inspelade poäng, det finns inga enkla matcher i denna serie. Tygelsjö levde upp till förväntningarna i det egna spelet, men förlorar matchen på grund av en sämre defensiv. Vi gör jobbet fullt ut matchen igenom och vinner till slut klart med 10-2.
Matchinledningen och den första perioden i stort bör beskrivas som jämn. Tygelsjö behärskar det offensiva spelet väl så bra som övriga lag vi mött under säsongen och bollinnehavet upplever jag som ganska jämnt fördelat. Vår förstaperiod är ganska avvaktande och något ostrukturerad, speciellt till en början. Tygelsjö tar ledningen med 1-0 i powerplay efter ungefär halva perioden, det får oss att vakna till lite grand. Mellan minut 12 och 15 gör vi fyra snabba mål fram till 1-4, ett par minuters flow där allt går vår väg utan att vi behöver slita för det. Den första perioden blir till slut 2-5. I paus är vi inte nöjda och upplevelsen är att vi har lite flyt som leder med tre bollar. Det är lite för mycket "Hawaii" på planen där vi byter chanser med hemmalaget, något som jag inte tror gynnar oss i längden. 

Den andra perioden blir mer strukturerad ifrån vår sida och innehåller inte lika mycket av det böljande spelet från period ett. Tygelsjö är duktiga i det egna spelet och trycker ner oss i vår egen zon ganska mycket. Vi gör dock mycket rätt i vårt försvarsspel och de gånger hemmalaget kommer till lägen är Skans helt omutlig i målet. Vårt anfallsspel består i andra perioden av snabbare anfall och kontringar, i två fall leder detta till mål och vi går till paus i ledning med 2-7. 

Tredje perioden börjar med att Jonatan sätter 2-8 i powerplay och med facit i hand kan man säga att det var spiken i kistan. Tygelsjö lyckas inte återskapa något tryck i vår zon och det blir ingen forcering från deras sida. Vi fortsätter spela resten av perioden, skapar lägen och gör ett par mål till. Hemmalaget skapar också lite chanser men Skans fortsätter visa klass. Matchen slutar 2-10, siffror som inte fullständigt representerar matchbilden, men för att vinna innebandymatcher krävs bra spel i båda riktningarna och i den bemärkelsen är resultatet rättvist. Grunden till segern var att vi gick in i matchen med rätt inställning och behöll den fram till slutsignalen gick. 

Skans skickade vidare brillorna till Jonatan som med sina fem mål och ett assist på nytt visar vilka spetsegenskaper han besitter. Övriga målskyttar var Drahomir Mach (3), Oskar Syrén och undertecknad. 

Laget:
Johannes Skans
Anton Hultman
Lawand Rasoul
Oskar Syrén
Oskar Olsson
Walter Karlsson
Drahomir Mach
Jonatan Petersson
Felix Flike 
Henrik Nordström
Simon Löf
Linus Karlelid
Carl-William Kullenberg

Coach Simon

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN