http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Malmhaug IBF H3
11 - 2
Malmö FBC H3
Malmhaug IBF H311 - 2Malmö FBC H3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 januari, 15:30
Plats:Kulladals Sporthall
Serie:Herrar Div 3 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:14:30, Kulladals Sporthall
Bottennapp mot Malmhaug
2019-01-29 20:10
Söndagens Malmöderby blev ett riktigt bottennapp för vår del. I första perioden kliver vi fram i press men hamnar ofta fel varpå hemmalaget kontrar och är effektiva i avsluten. I andra perioden har vi stundtals bättre koll men Malmhaug rinner ändå igenom ett par gånger och utökar sin målskörd. I tredje perioden krigar vi bra första halvan men går sedan ner oss under matchens sista tio minuter och Malmhaug får bra utdelning i både powerplay och spel fem mot fem. Det är tråkigt att återigen inte riktigt komma upp i nivå och kunna utmana Malmhaug. Vi får även ge hemmalaget att de gör en bra match och utan någon som helst tvekan förtjänade att vinna. 
Inför matchen pratade vi om att inte ha för stor respekt för Malmhaug. Även om de leder serien har de inte imponerat märkbart under de två tidigare mötena, i höstas och under försäsongen. Denna gång visade dock hemmalaget upp en annan sida. Tidigare har de varit lite loja men nu klev de in med full kraft och fokus i samtliga situationer. Det lyckades vi inte riktigt tackla. Som jag skrev i ingressen går vi bort oss i en dålig press frekvent i första perioden vilket Malmhaug utnyttjar direkt med snabba omställningar. Med vind i seglen lyckas de även bra med sin press våra backar som alltför ofta saknade spelalternativ från forwards. 

Hemmalagets vassa kontringar var ett återkommande tema matchen igenom och låg bakom åtminstone hälften av deras mål. Vi lyckade inte förhindra omställningarna och inte heller hantera dem när de uppstod. En annan del av spelet som ofta gick i Malmhaugs favör var det fysiska, närkamperna. De var hårda och resoluta i det spelet hela matchen och vi tar inte riktigt upp kampen. En tredje del är effektiviteten där hemmalaget verkligen fick utdelning medan vi fortsatt kämpar lite med målskyttet. 

En möjlig ljuspunkt för vår del var powerplay där vi på våra två försök gör mål i båda, något vi kan ta med oss. I övrigt får vi försöka ta lärdomar av flera olika slag inför fortsättningen. Brillorna valde Syrén att skicka till Walter med motiveringen att han tog upp den fysiska kampen med motståndarna hela matchen.  

Laget:
Liam Rundquist-Hylén
Anton Hultman
Christoffer Bengtsson
Oskar Syrén
Lawand Rasoul
Oskar Olsson
Walter Karlsson
Carl-William Kullenberg
Drahomir Mach
Jonatan Petersson
Simon Löf 
Henrik Nordström
Felix Flike
Emil Magnusson
Anton Lindstam

Coach Simon

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN