http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Malmö FBC H3
8 - 7
Båstads GIF
Malmö FBC H38 - 7Båstads GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 18 oktober, 19:30
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Herrar Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:18:30
Årets första seger!
2019-10-24 21:36
Förra fredagen kom den äntligen! Årets första seger kom mot ett rutinerat Båstad i en match som innehöll på tok för hög dramatik men i en match som samtidigt präglades av en bra karaktärsuppvisning från laget
Ja kort och gott så kan man säga att det var 3 poäng och inte mycket mer. Lite för mycket slarv från vår egen sida men samtidigt så vinner vi matchen vilket var otroligt skönt. 

Vi börjar matchen på ett bra sätt och gör både 1-0 och 2-0 och vi spelar hyfsat bra och känner att vi hade bra kontroll på spelet. Båstad som var ett ganska rutinerat gäng jobbar sig in i matchen och lyckas även reducera till 1-2 innan perioden är slut. I spelet kände vi att vi kanske kunde göra vissa delar bättre men vi leder i varje fall och har något att bygga vidare på. 

Vi börjar andra perioden bra och gör 3-1 tidigt men här börjar matchens största trend sätta sig. Vi lyckas inte få igång momentumet innan Båstad gör 2-3 och vi får jobba oss tillbaka in i spelet igen. Detta gör vi med bravur och gör matchens största ryck och kommer in i ett bra stim genom att göra 4-2 och 5-2. I detta läget kändes det som vi hade full kontroll på matchen men.......
Vi börjar slarva och bjuder in Båstad i matchen igen vilket var helt onödigt då det är på våra egna misstag som Båstad jobbar sig in i matchen igen. När perioden är slut så har Båstad på nytt jobbat sig tillbaka till endast ett måls skillnad. 5-4. 

Vi tycker alla att vi slarvar och att det är helt upp till oss att ta hem denna matchen i tredje perioden. Vilja och karaktär skulle visa vägen denna perioden. Vi valde att gå ner på 2 femmor för att försöka få fart på spelet igen. Effekten blev tvärt om och Båstad inleder med att kvittera till 5-5. Vi får samla oss och jobbar oss in i ledningen igen genom att göra 6-5 men på nytt så slarvar vi och bjuder Båstad på ännu en kvittering. Ställningen 6-6 står sig ett tag i perioden men det är vi som återigen visar den större viljan och gör 7-6 men återigen så är det vi som gör misstag som leder till ännu en kvittering för Båstad med 2 minuter kvar. Vi tar time out och bestämmer oss för att skicka in vår powerplay femma för att få in offensiv kraft och som skjuten ur en kanon kommer Viktor Wu loss och sätter 8-7 med 1.34 kvar på klockan. "Vi ger fan i att tappa detta nu!" "Nu gör vi jobbet!" "Inget onödigt nu!" var citat från bänken när vi sätter igång spelet igen. Båstad försöker forcera in en sista boll men denna gången när det gäller som mest så håller vi ut och står högst med siffrorna 8-7. 

"Jag bryr mig inte hur vi vinner, bara att vi vinner" var ett citat som perfekt sammanfattar denna matchen. Det var inte vackert men vi vann, vi tappar ledningar i kritiska lägen men vi reser oss varje gång. Slutsats? Vi har ett bra psyke och en bra karaktär i laget och vi kommer vara svårslagna om vi minimerar våra egna misstag. 

Matchens lirare valdes av Simon Löf genom Lukas Bielsten och valet föll på Oskar Syrén som stod för en stark insats på planen denna fredag. 

Målskyttar:
Drahomir Mach x3
Oskar Syrén
Oskar Olsson
Viktor Wu 
Lukas Bielsten
Eric Segerby


Laget:
Ale Albinsson
Carl-William Kullenberg
David Linfeldt
Drahomir Posteby-Mach
Emil Magnusson
Eric Segerby
Felix Lindblad
Filip Evergren
Fredrik Jeppsson
Henrik Nordström 
Johannes Skans
Liam Rundquist- Hylén
Ludvig Wu
Lukas Bielsten
Oskar Olsson
Oskar Syrèn
Viktor Wu

/Kapten-Coach Henke 
  

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN