SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2006

Malmö FBC P05-06 Kirseberg - Malmö FBC P06 Husie
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 januari, 18:30
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P05) Lätt Södra   Tabell >>
Samling:17:30
Aktivitetsinfo: Obs svarta kläder!
Derbydags - inför kvällens match med Kirsebergs tränare!
2018-01-12 08:30
Dags för säsongens andra derby!
Då har vi landat efter vårt Gothia Cup äventyr och fått ett par bra träningar i veckan. Veckan ska nu avslutas med vårens första seriematch och det ett derby mot 05-06 laget från Kirseberg. Höstens match vann vi med 8-3, tittar vi i tabellen så har båda lagen vars 12 poäng - upplagt för en riktig rysare ikväll!  Vi ringde upp Kirsebergs tränare Martin Ranhed för att kolla läget inför kvällens match. 
Hur har hösten varit för er?
- Vi startade rätt knackigt, hade flera av seriens bästa lag i början och fick ett antal förluster med oss. Vi är mycket folk, runt 30 killar i vår grupp och vi lirar både seriespel och poolspel, i början på säsongen blandade vi killarna i de olika lagen men nu har vi hittat rätt nivå för våra killar så de sista matcherna har vi haft samma spelare i seriespelet. Det har gjort att vi hittat ett bättre försvarsspel, är tryggare med boll och kommer till bättre anfall.

Målsättning för våren?
- Vår målsättning är absolut att försöka ta någon poäng mer än vad vi gjorde i höstas. Vi har gjort mycket bättre matcher i slutet på hösten och våra killar är taggade för att fortsätta där nu under våren. Bland annat vill vi ju såklart ha revansch för höstens förlust mot er.

Läget i laget inför kvällens match?
- Läget känns bra, vi har tränat bra i veckan och vi kommer med fullt manskap. Vi känner att det är vår tur nu att få vinna ett derby.

Avslag sker 18.30 i Kirseberg, ikväll är vi bortalag. Välkomna!

<< Tillbaka

 
 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN