SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2006

Näsets IBF P05 - Malmö FBC P06 Husie
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 november, 12:30
Plats:Tångvallahallen
Serie:Pantamera Pojkar E (P05) Lätt Södra   Tabell >>
Samling:11:30
Bra spel gav tre poäng!
2017-11-19 21:17
Glada och nöjda killar i Falsterbo!
Så blev det söndag och vi körde till Falsterbo för match mot Näset som vi på förhand visste om att skulle bli en tuff match. 
Vår skade- och sjukdomslista var lite kortare inför denna matchen än förra helgen, vi saknade Lucas W (som är borta ett antal veckor med sin brutna arm) och en förkyld Hannes som ändå var med på läktaren för att heja fram laget och brorsan - tack för stödet killar!

Vi ställde upp med Fille i mål, som fått en nytändning efter sin time out och spelade koncentrerat och stabilt matchen igenom.
Som backpar spelade vi med Melker S ihop med Elliot K samt Oscar ihop med Max. Stort beröm till alla våra fyra backar som matchen igenom spelade med ett stort lugn, bra bollbehandling och rejält in med kroppen i de situationer som krävde det. Det vi också lärt oss är att vi kan hålla i bollen bakom eget mål, spela bollen mellan backar och hitta uppspelslägen på det sättet.

Framåt lirade vi med Leo och Elliot R som centrar och forwardspar bildade Melker B/Lukas J, Eric/Elias samt Victor/Melvin. 
Våra centrar var bra med matchen igenom i defensiven framför eget mål, något vi haft lite svårt för i de sista matcherna - idag var det jobbet kanon. 
Vi pratar mycket med våra forwards om att täcka sarg i deras uppspel och sedan ligga på rätt sida om deras backar på egen planhalva - även detta lyckas vi bra med idag.

Efter ungefär halva första perioden får vi till ett långt anfall där till sist Leo hittar hem till Elliot K med en lång passning varpå Elliot får iväg ett skott fram backposition som letar sig in. Därefter följer vi upp med en snabb spelvändning där Leo gör 2-0. Näset gör 2-1 men effektiv forechecking innan paus tvingar deras back att spela upp bollen i mitten där Leo tackar, tar emot och sätter 3-1.

I pausen pratar vi om att fortsätta spela bollen, jobba hårt och göra vår match. 

En bit in i andra perioden får vi utdelning på att vara framför målvakten, en förlupen boll plockar Victor upp och sätter dit till 4-1. Leo kan sedan skicka in 5-1 på en snabb kontring med en grym passning från Elias och vi går till vila med ledning 5-1.

Vi inleder tredje period genom att Victor återigen håller sig framme hos målvakten efter inspel från Melvin och trycker in 6-1 redan efter 20 sekunders spel. Näset får två mål under sista perioden och det där lilla flytet som vi inte haft de sista matcherna är på vår sida idag när Melker B avslutar målskyttet genom att deras back rensar bollen på hans fot och in i mål.

Vi är mycket nöjda med hur vi genomförde matchen med schysst och bra innebandy. 

Stort tack för läktarstödet idag!

/Lasse, Jesper & Marcus

<< Tillbaka

 
 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN