SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2006

IBK Höllviken P05 Svart - Malmö FBC P06 Husie
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 december, 11:15
Plats:Halörhallen
Serie:Pantamera Pojkar E (P05) Lätt Södra   Tabell >>
Samling:10:15
Bra start räckte inte hela vägen
2017-12-09 14:13
Som vanligt bra stöd på läktaren, tack!
Så körde vi till Höllviken för en på förhand jämn match sett till tabellen. Men det visade sig att Höllviken för dagen hade ett starkt lag och samtidigt som vi fick ett gäng skador under matchen så orkade vi inte riktigt hela vägen.
Så var det dags att ta oss an Höllviken, en matchen som vi visste skulle bli tuff och kanske även jämn. 

Vi ställde upp med Fille i mål och en comebackande Lucas W ihop med Oscar som back och ett backpar till med Hannes och Melker S. Leo och Victor tog hand om centerpositionen och som forwards startade vi upp med Elliot K/Lukas J, Eric/Elias och Melvin/Max.

Vi sa inför matchen att idag skulle vi vara på tårna från början och inte ge bort något. Vår start på matchen är riktigt bra och vi får ledningen med både 1-0 och 2-1. Men sen tar de något större killarna i Höllviken ut sin rätt, ett par riktigt bra skott där vi inte kan hänga med och täcka ger ett underläge i paus med 2-4.

I pausen pratar vi om att vi måste vara med hela tiden, täcka och följa med. Vi krigar tappert i andra perioden och släpper bara in ett mål, men vi är hårt pressade och har svårt att klara av att lyfta upp vårt spel. Men en enorm krigarinsats och bra försvarsspel.

Inför tredje perioden börjar vi få ont lite varstans och tvingas gå ner på folk och flyttar runt mellan positionerna - det innebär att vi inte orkar stå emot och målen trillar in med jämna mellanrum. Slutresultatet skrivs till 2-10.

Vi tar med oss vår start på matchen, ett mycket bra målvaktsspel av Fille och vårt defensiva krigande så länge vi orkade.

Nu får vi släppa detta, försöka träna och bli skadefria till nästa helg.

Tack för läktarstödet!

/Lasse, Jesper & Marcus<< Tillbaka

 
 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN