SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2006

Malmö FBC P06 Husie - Bjärreds IBK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 oktober, 12:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P05) Lätt Södra   Tabell >>
Samling:11:00
Aktivitetsinfo: Behöver hjälp med sekretariatet och kiosk!
Grym avslutning räckte nästan till poäng!
2017-10-28 15:19
Så var det dags för årets tredje match i serien. Laddade och taggade killar känner allt mindre respekt för det äldre motståndet efter två segrar i rad. Bjärred ställde upp med ett stort lag där de till och med hade med en kille född 04 med. Men vi stod upp mycket bra.
Vi ställde upp med Fille i mål och Elias med både som målvakt och utespelare, lite beroende på hur spel och skador skulle utveckla sig.

Som backpar spelade vi med Lucas W och Oscar samt Hannes ihop med Melker S. Framåt startade vi med Elliot K som center mellan Melker B och Lukas J och sedan Elliot R mellan Melvin och Erik.

Vi startar bra med fin forechecking och vi bryter ett uppspel som ger Melker B möjlighet att ge oss ledning med 1-0 redan efter 3.30. Tyvärr får Bjärred in kvitteringen bara minuten senare. Vi krigar hårt i varje byte och hjälper Fille bra i målet och håller därmed 1-1 till paus.

I andra perioden får Bjärred tryck på oss med längre anfall och vi kommer fel ett par gånger i våra defensiva positioner. Bjärred gör två snabba mål och sedan ett till i slutet på perioden och därmed ligger vid under med 1-4 inför sista.

Vi gjuter mod i killarna inför tredje och de ger sig den på att vi ska vinna den sista perioden och sluta dagen med flaggan i topp. Om det sen räcker till poäng eller inte får vi se när matchen är över.

Vi startar upp tredje perioden med att ligga allt mer rätt i defensiven och ger inte Bjärred de klara lägen som de fick i andra perioden. Efter sex minuter gör Erik med tveksamt hög klubba 2-4 på snygg långpassning av Hannes. Med fyra minuter kvar lyckas Bjärred få ett bra skottläge och sätter 2-5. Men vi reser oss och krigar på, Melker B gör 3-5 med tre minuter kvar och med 1.20 kvar sätter Erik en lång passning till Elliot R som elegant lyfter bollen i mål. Bjärred är då så pass stressade att deras ledare ser sig tvungna att ta time out. 

Sista 1.20 stressar vi på riktigt bra och får iväg ett par hyggliga avslut men kommer inte närmre än så.

Lite skador och annat gjorde att Fille stod hela matchen då vi behövde Elias som utespelare. 

Verkligen kul att se våra killar spela och kämpa som ett lag. Vi gick hem som vinnare idag efter vår fina tredje period - det är tufft för oss att möta de äldre killarna då det ofta är vi som får ont i närkamperna och längs sargerna. Men efter lite tårar så är vi åter på banan och krigar.

Trevlig lördag!
/Lasse, Jesper & Marcus

<< Tillbaka

 
 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN