SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damer Division 2

Malmö FBC F04-1 - Gårdarike IBK F03
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 16 oktober, 18:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Svår Södra   Tabell >>
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Hej,
hemmamatch mot Gårdarike. Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och glädjen att spela match:-)
1,2,3 - FBC!!
Mvh
Ledarna
Hemmaseger mot Gårdarike
2018-10-16 21:25
Jubel efter ett av våra fem mål💗
Tisdagkvällen bjöd på årets andra hemmamatch i svår serien. Gårdarike stod för motståndet. Efter en väl genomförd match stod vi som segrare med klara 5-0!
I svår-serien är vi redan framme vid 3:e matchen i serien. Efter en klar seger i första omgången mot Skurup och en knapp förlust mot Bjärred senast, var det ett mycket revanschfyllt lag som nu skulle möta Gårdarike i Kirsebergs Sporthall. Det brukar vara tuffa matcher mellan båda våra lag och kvällens match var inget undantag.

Vi hade bestämt oss för att sätta press på våra motståndare när läge gavs och ta mycket skott i offensiven. Samtidigt skulle vi vara disciplinerade i försvarsspelet och inte bjuda på några ytor samt fortsätta vårt fina passningsspel. Vi tycker så här i efterhand att detta löste tjejerna på ett mycket bra sätt. 

Det tog ett tag men halvvägs in i period 1 så spräckte vi målnollan, kapten Maja J lyckades trycka in bollen i ett motlägg. 2-0 var ett riktigt härligt mål, passning snett bakifrån mål från Kajsa till Sibel som smackade upp bollen i det bortre krysset. Härligt och befriande. 

I andra perioden fortsatte vi att vara det spelförande laget och även vara det lag som ville ha tempo. 3-0 kom genom en individuell prestation av Sibel. Trots flera bra chanser blev det inte fler mål i perioden. 

Tredje perioden inleddes med att vi fick ett tidigt powerplay. Vi lyckades inte utnyttja övertaget men direkt efter att motståndarna hade blivit fulltaliga, hittade Sibels passning bakom mål fram till Maja Helman, som trixade in bollen vid stolpen, 4-0. Vi fortsatte resten av matchen att ha bra koll på våra motståndare. I slutet blev det 5-0 genom Kajsa som äntligen fick utdelning efter ett antal skott under matchen.

Vi måste berömma tjejerna för spelet i boxplay. Fantastiskt duktigt att inte släppa till några chanser trots fyra utvisningar mot vårt lag. Alla tjejerna gör idag en riktigt bra match, riktigt kul att se. Och så klart var det härligt att Saga fick hålla nollan. 

Tack till stödet på läktaren och även till de föräldrar som bemannade kiosk och sekretariat.

Glada och stolta tränare blickar nu fram emot helgens matcher.

/Niklas

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN