http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flickor 04-05

Zuger Highlands Selection
5 - 1
Malmö Floorball Club
Zuger Highlands Selection5 - 1Malmö Floorball Club

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 januari, 14:00
Plats:Annan anläggning i Malmö
Förlust i 1/8-delen
2018-01-06 20:23
Gothia 2018
1/8-dels finalen mot schweiziska Zuger Highlands Selection slutade tyvärr med förlust 1-5.
Då tog Gothia-äventyret 2018 slut.  I 1/8-dels finalen blev det förlust fast det ska tilläggas att vi faktiskt gjorde vår bästa match under cupen. Motståndarna sårade oss med två ganska identiska mål, inspel snett bakifrån och skott uppifrån slottet, utan chans för Saga, 2-0. Några minuter senare signalerade våra tjejer för mål men tyvärr menade de tjeckiska domarna att bollen inte var över linjen. Frustration från våra tjejer såklart. När sedan schweiziskorna utökade till 3-0 när bollen precis gick över vår mållinje, kändes uppförsbacken extra tung. Men våra tjejer gav inte upp. Kajsa trampade runt några motståndare och lyckades överlista målvakten med ett skott utifrån. Jubel från tjejerna och alla vår fans på läktaren. Stärkta av målet fortsatte vi trycka på framåt. Men i paus stod det fortsatt 3-1.

I andra perioden fortsatte vi kämpa på och skapade ett flertal bra reduceringschanser, men bollen ville inte in. Det var verkligen en sådan dag. Med mindre än tre minuter kvar av matchen avgjordes det när det blev 4-1 på en målvaktsretur. Men vi gav inte upp. Vi chansade på slutet genom att ta ut målvakten, men tyvärr slutade med att det blev 5-1 i tom bur. 

Många ledsna miner i omklädningsrummet efteråt men tjejerna ska ha världens största eloge för sitt slit i alla våra matcher. När vi summerar årets Gothia-äventyr så var vi endast utspelade i en match, och det i match 1 mot Pixbo, annars var vi med i övriga matcher. Med rätt flyt och om vi fått några enkla mål så kunde utgången blivit en helt annan... Vi sparar detta till nästa år:-)

Tack till alla er tjejer för att ni gjort denna resan till ett härligt minne. Det är ett privilegium att få vara er tränare. Nu ser vi fram emot resten av säsongen.

/Niklas

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt