http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flickor 04-05

Malmö FBC P06
4 - 4
Malmö Floorball Club
Malmö FBC P064 - 4Malmö Floorball Club

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 september, 09:45
Plats:Baltiska Träningshallen
Samling: Baltiska Hallen
Aktivitetsinfo: Vi har träningsmatch mot P06.
Matchen startar cirka 10:30. Vi hjälper till att bygga sargen 10:00.

Klockan 13:00 spelar Damer A i Baltiska hallen så  det kan bli en heldag för de som önskar det.
Trupp:Alicia Andersson
Emira Lukkari
Emma Bernborg
Isabella Ekroth
Julia Kristensen
Julia Lundberg
Linnea Walles Åkesson
Maja Harborg
Maja Helman
Maja Johansson
Mindy Nielsen
Saga Svensson
Selma Harborg
Victoria Mattiasson
Oavgjort mot pojkarna
2017-10-01 12:47
Tack för god match!!
Lördagen bjöd på sista träningsmatchen innan serien drar igång. Motståndare var Malmö FBC pojkar-06 i Husie. Dax för revansch för tidigare snöpliga uddamålsförluster.
Dessa tillställningar brukar innehålla det mesta, glädje, tårar, kamp och spänning. Denna lördagsmatch var inget undantag. Tjejerna visade från start att de inte skulle ge sig utan kamp, utan det var full fart från start. Pojkarna trycktes djupt ner på egen planhalva och ett ledningsmål hängde i luften. Istället blev det pojkarna som tog ledningen. De utnyttjade en studsande boll framför mål och ingen chans för Saga. Tjejerna gav inte upp och i periodens sista sekund kom kvitteringen. Ett skott tog på en av pojkarnas klubba och gick i en perfekt båge över målvakten. Till glädje för tjejerna men desto tyngre för pojkarna. 1-1 var rättvist kändes det som.

Period två inleddes som första med att tjejerna satte gasen i botten. Utdelningen kom med ett tidigt 2-1 mål. Men så plötsligt mitt i perioden hände något, pojkarna hittade rätt med några bra passningar och skott samtidigt som vi blev lite stillastående. 2-1 blev 2-4 på några minuter. Frederik tog time-out för att lugna ner tjejerna. Resultatet stod sig perioden ut. Inför sista perioden pratade vi om att vi måste fortsätt på samma fina sätt dom vi spelat tidigare under matchen, förutom under de där olyckliga minuterna i period 2. Vi hade fortfarande chansen.

Sista perioden blev lika spännande som vanligt i de här matcherna. Chanserna på båda håll avlöste varandra. 2-4 blev 3-4 och nu fick tjejerna vittring. Frederik hade kortat bytena för att få upp tempot och nu var det full fart. Saga förbereddes för att eventuellt plockas ut för att satsa på spel 6 mot 5. Fast i en kontring kunde vi sätta kvitteringen till 4-4. Rättvist slutresultat i en kul och spännande match. 

Ett stort tack till alla spelare och ledare i båda lagen som har gjort dessa matcher till en kul tradition i god föreningsanda.

Niklas Lundberg
Tränare och domare i matchen<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt