http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flickor 04-05

Malmö FBC F04-05
2 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS F04
Malmö FBC F04-052 - 4Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 13:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor DE (F04/05) Svår   Tabell >>
Samling:12:00
Aktivitetsinfo: Hemmamatch mot Åstorp/Kvidinge
Tänk på att ta med er komplett matchställ.
Trupp:Alicia Björkli
Antonia Kostadinova
Emma Bernborg
Isabel Jägerdén
Isabella Ekroth
Julia Kristensen
Julia Lundberg
Kajsa Krohn
Linnea Walles Åkesson
Maja Harborg
Maja Helman
Maja Johansson
Saga Svensson
Selma Harborg
Uppförsbacke
2018-02-05 00:04
Bra pepp innan matchstart!!
Åstorp gick vinnande ur söndagens match mot våra tappra tjejer med 2-4. 
Ännu en hedersam förlust:-( Så kan man snabbt sammanfatta matchen. Denna gång var det serietvåan från Åstorp som tog med sig alla tre poängen hem efter en jämn match i Kirsebergs Sporthall. 

Tyvärr verkar vi vara svårstartade i matcherna. Detta innebär att vi hela tiden måste jaga för att komma ifatt. I söndagens match blev det 0-1 redan efter dryga minuten. Men vi lyfter oss efter den tunga starten  men ytterligare ett mål för Åstorp innan periodpausen gör att vi ligger under men 0-2 efter första perioden.

Ett snabbt bortamål i upptakten av andra perioden, gör att det står 0-3 på tavlan. Nu känns det som att matchen är på väg att glida iväg. Men så plötsligt, en frislagsvariant ger resultat, Maja J passar Kajsa som skjuter oss in i matchen. 1-3!! Nu kör vi. En kontring direkt efteråt av Åstorp tvingar Saga till två fantastiska räddningar, den första genom att kasta sig raklång längs med mållinjen och stoppa ett givet mål. Direkt efteråt sticker vi istället upp i ett snabbt anfall. Maja J till Antonia och sedan petar Maja J in reduceringen till 2-3. Nu är det match på riktigt. Ställningen står sig period två ut.

I tredje perioden byter vi chanser med varandra men vi känns lite hetare. Kvitteringen hänger i luften och vi skapar tillräckligt för att kvittera till 3-3, men istället med mindre än två minuter kvar blir det istället 2-4 på en kontring där motståndarlagets kanske bästa spelare kommer fri och gör mål. Typiskt!! Vi chansar i slutet med att ta ut Saga ur målet och satsa på en extra utespelare, men tyvärr utan resultat.

Vi gör på nytt en bra match och kan vi bara få till en bättre start i matcherna så kommer segrarna. På nytt visar tjejerna upp en fantastiskt moral och kämpaglöd. Nästa gång är det vår tur. 

Stolt tränare för Malmö FBC f03-05
/Niklas

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt