http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flickor 04-05

Malmö FBC F04-05
2 - 3
Häljarps SK F03
Malmö FBC F04-052 - 3Häljarps SK F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 december, 14:30
Plats:Bäckagårdskolan Sporthall
Serie:Pantamera Flickor DE (F04/05) Svår   Tabell >>
Samling:13:30
Aktivitetsinfo: OBS att vi spelar på Bäckagårdskolans Sporthall.
Det är hallen där vi mötte P06 ett par gånger förra året.
Trupp:Alice Nilsson
Alicia Andersson
Antonia Kostadinova
Emma Bernborg
Isabel Jägerdén
Isabella Ekroth
Julia Kristensen
Julia Lundberg
Kajsa Krohn
Linnea Walles Åkesson
Maja Harborg
Maja Helman
Maja Johansson
Saga Svensson
Selma Harborg
Victoria Mattiasson
Förlust mot Häljarp
2017-12-03 23:02
Tyvärr kom vi inte upp i den nivån som vi önskade utan vi fick inkassera säsongens tredje förlust mot Häljarps SK.
Vi kom till spel med många tjejer vilket skulle innebära högt tempo med hård press på motståndarna. Det fungerade ganska bra de första fem minuterna, sedan började vi slarva. Vi väntade hela tiden på att någon annan skulle kliva fram och göra jobbet istället för att man själv gjorde det. På en spelvändning blev det 0-1 och det stod sig perioden ut. 
Vi pratade i pausen om att hjälpa varandra och ganska omgående fick vi utdelning. På en perfekt genomskärare från Maja Helman, sprang sig dagens kapten Selma sig fri och satte 1-1. Ett mycket vackert mål. Och precis som i första började vi andra perioden bra för att sedan falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärr straffade sig detta och motståndarna kunde ta ledningen med 1-2 innan perioden var över. En tidig time-out av tränarna fick tyvärr inte den effekt som vi önskade utan talande nog för andra perioden var att vi spelade som bäst med bra rörelse och passningsspel när vi var en mindre på plan. Men kunde vi bara ta med oss det ut när vi var fem mot fem så skulle det nog gå bra. Det var känslan. 

Vi fick också in en kvittering i början av sista perioden genom Kajsa, och då kändes det som att vi skulle kunna vända det här. Men efter en ny spelvändning och nytt friläge så kunde Häljarp göra 2-3. Efter det var det bara full fart framåt som gällde. Bära eller brista, Saga fick lämna målet för att satsa på sex utespelare, och trots ett flertal riktigt vassa chanser på slutet, blev det en uddamålsförlust. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. 

Matchen spelades i Bäckagårds Sporthall och tyvärr gick vår dörr till omklädningsrummet i baklås så vi fick stanna kvar ytterligare 45 min i hallen. Tjejerna verkade inte allt för nedslagna, utan passade på att ”leka” av sig i hallen medans vi väntade på vaktmästaren.

Nu tar vi nya tag och på tisdagsträningen får vi åter besök från våra mentorer. Edin och Jacob från herr-A dyker upp och hjälper till. Så missa inte detta!!

/Niklas

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt