http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flickor 04-05

FBC Engelholm F05
2 - 4
Malmö FBC F04-05
FBC Engelholm F052 - 4Malmö FBC F04-05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 december, 13:30
Plats:Ängelholms Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor DE (F04/05) Svår   Tabell >>
Samling:12:30
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Match mot Ängelholm.
Trupp:Alice Nilsson
Alicia Björkli
Antonia Kostadinova
Isabel Jägerdén
Julia Lundberg
Julia Norell Modica
Kajsa Krohn
Linnea Walles Åkesson
Maja Helman
Mindy Nielsen
Saga Svensson
Selma Harborg
Victoria Mattiasson
Vinst i Ängelhom
2017-12-10 17:15
Glädje efter en härlig vinst!
Den på förhand svåra bortamatchen mot FBC Engelholm slutade med vinst med 4-2!
En lördagsmatch som började tveksamt men slutade på bästa möjliga sätt. Engelholm gick ut i ett högt tempo och fick oss fel i positionerna till en början. Som följd av detta kom deras ledningsmål inte som en överraskning utan mer som en följd av att de var på tå medans vi inte var det. Men så plötsligt, två snabba mål av kaptenen för dagen, Julia N, fick matchen att svänga över till vår fördel. Plötsligt var vi först i duellerna och bjöd inte motståndarna på några ytor längre. Och strax innan paus trodde vi att vi hade utökat ledningen, men den fina kombinationen blåstes korrekt av då vi olyckligtvis i all iver var en spelare för mycket på plan. Vi klarade sedan av spelet med en mindre på plan på ett alldeles lysande sätt. 

I andra perioden fortsatte vi att ligga rätt i positionerna och vi var duktiga på att täcka bort motståndarnas skott. Vi väntade på vår chans och den kom genom att Mindy bröt ett uppspel på mittplan och sprang sig fri. Men precis när hon skall till för att skjuta blir det ett slag bakifrån vilket resulterar i straff för oss. Maja Helman tog hand om den och var hur kylig som helst när hon satte 3-1. Nu kändes det stabilt, men ett litet missförstånd i försvarsspelet ledde till 2-3 och det var match igen. 

Fast vi bjöd inte på några fler chanser i matchen utan i stället avgjorde vi i början av tredje perioden när vi fick till en perfekt kontring och det blev 4-2 till oss. Resten av matchen spelade vi av genom att avväga anfall/presspel/försvarsspel. Verkligen en fenomenal match av tjejerna som firade med ringdans efter matchen.

Tack till alla er som var på plats för att stödja på läktaren.

/Niklas

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt