http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Flickor 16/Dam Div 3

Malmö FBC F04 - Åstorp/Kvidinge IBS F04
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 15:30
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:14:15
Aktivitetsinfo: Hej,
Dax för match i flickor A.
Ta med matchkläder, klubba, skor, glasögon och vattenflaska.

Nu kör vi!!
Mvh
Ledarna
Revansch, vinst 5-0!
2020-10-05 10:19
Redan på söndagen fick vi möjlighet till att revanschera oss från lördagens förlust mot Höllviken då vi tog emot Åstorp i Kirsebergs Sporthall. Även de kom med revanschlusta efter att ha noterat en uddamålsförlust på lördagen. 
Ibland är det skönt när matcherna kommer tätt, om man har gjort en liten sämre match så får man möjlighet att revanschera sig. Därför kom matchen mot Åstorp lägligt, redan dagen efter förlusten mot Höllviken. Åstorp kom till matchen även de med förlust med uddamålet, mot Lomma.

Vi hade ändrat lite i våra två formationer, om det berodde på det eller bara att vi fick igång spelet, låter vi bero. Men söndagens match var riktigt bra från vår sida. Åstorp och vi brukar bjuda på bra och täta matcher. Idag var det vi som via bra rörelse och bra passningsspel, fick till mycket målchanser som gav resultat. Både Maja och Kajsa fortsatte att göra mål, men även kul att Issa fick spräcka sin målnolla efter starkt spel matchen igenom. Till slut fick även Linnea W göra sitt första för säsongen. Överlag en riktigt bra match av alla tjejerna och kul att vi även fick hålla nollan, det visar att vår defensiv är bra.
Nu väntar en hel månads matchuppehåll innan det är dags att spela i serien igen. Vi hoppas på bra träningar så att vi kan spela ihop laget än mer.
/Niklas 

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN