Herr U - Division 3

Herrar Division 3

Laget kommer troligtvis vara seriens yngsta lag i snittålder, detta då vi redan har flyttat upp flera spelare från de yngre leden. Detta gör att laget kommer ha en trupp som är på runt 20 utespelare och 3 målvakter som konkurrerar om platserna till matcherna. Vi kommer även ha ett gott samarbete med Div.1 laget, samt att många av de yngre spelarna kommer även spela i juniorallsvenskan.

Är ni intresserade av att eventuellt vara med på denna resa och ta oss upp till div 2?

Vi tränar:

Tisdagar 20:00-22:00 Stadion

Torsdag 20:00-22:00 Kirseberg

Referat: Malmö FBC H3 - Båstads GIF
Årets första seger!
2019-10-24 21:36
Förra fredagen kom den äntligen! Årets första seger kom mot ett rutinerat Båstad i en match som innehöll på tok för hög dramatik men i en match som samtidigt präglades av en bra karaktärsuppvisning från laget
Referat: IBK Finn (Lund) - Malmö FBC H3
Årets första pinne via kryss mot Finn
2019-10-17 15:06
I lördags spelade vi in säsongens första poäng när vi spelade 5-5 borta mot Finn. Matchen var jämn både spel- och resultatmässigt hela vägen och resultatet bör nog skattas som rättvist. Finn gick att känna igen från förra säsongen med sin stabila defensiv, starka närkampsspel och vassa kontringar. Vi svarade med likartade medel, välorganiserad defensiv och effektiva omställningar. I tredje perioden var det Finn som tog ledningen med 5-4 innan vi efter time out lyckades kvittera i spel 6 mot 4 med 24 sekunder kvar, skönt och viktigt att få med sig åtminstone en poäng.
Referat: Malmö FBC H3 - IBK Lund H3
Nära sköt ingen Lundahare
2019-10-11 13:33
Det blev en försmädlig förlust mot Lund i hemmapremiären. Matchen hade flera olika ansikten och slutresultatet hade lika gärna kunnat vara 7-5 istället för 5-7. Den första perioden gick till Lund, vi hamnade på efterkälken via ett par utvisningar och baklängesmål. I andra perioden var rollerna ombytta och vi vände 0-3 till 4-3, en mycket väl genomförd innebandyperiod från vår sida. Tredje perioden står och väger, 4-4, 4-5, 5-5, vi har flera bra chanser till fler mål men får inte samma utdelning som i mittperioden. Med ett par minuter kvar får vi en straff som vi tyvärr inte lyckas förvalta. Istället är det Lund som gör 5-6 i anfallet därpå och senare 5-7 i öppen kasse. Nära, men nära skjuter som bekant ingen hare. Chans till revansch till helgen när vi gästar Finn!
Referat: Lomma FBC H3 - Malmö FBC H3
Förlust i premiären mot ett vassare Lomma
2019-09-30 14:16
Det blev förlust med 9-3 i premiäromgången i årets upplaga av Herrar Division 3 Skåne. Vi gästade Slättängshallen där Lomma FBC A, nykomlingar från Division 2, tog emot. Det var hemmalaget som tog taktpinnen i första perioden. De roffade åt sig det mesta av bollinnehavet och fick även målmässig utdelning de gånger vi var lite oorganiserade eller slarvade. Ledningen med 4-1 från första perioden lyckades de behålla med relativt god kontroll under period två och tre. Vi har anledning att inte vara nöjda med vår insats, vi kan genomföra innebandymatcher med både bättre defensiv organisation och klurigare offensiva spellösningar än såhär.
Referat: Malmö Floorball Club - Malmhaug H2
Stabil insats mot Malmhaug ledde sånär till derbyseger
2019-09-17 15:35
I fredags vankades det Malmöderby när Malmhaug H2 gästade Kirseberg för en träningsmatch. På förhand räknade vi med att det skulle bli en tuff match mot ett Malmhaug från divisionen ovan. Verkligheten medförde dock en jämn tillställning gällande såväl spel som resultat. Sista minuterna blev rafflande då vi tog ledningen två gånger om varpå Malmhaug kvitterade i båda fallen i spel sex mot fem. Slutresultatet 5-5 spikades med endast 10 sekunder kvar av matchen, där och då var det såklart lite surt att inte få vinna men på det stora hela presterade vi en insats vi får lov att vara nöjda med.
H3-galan 2019
2019-05-24 10:21
Lördagen den 4 maj höll vi gala och mindes säsongen som varit. Kvällen innehöll även en prisutdelning där ett par extra starka insatser under säsongen uppmärksammades. I nyheten följer en lista på pristagarna.
SÄKRAT KONTRAKT!
2019-04-16 22:14
Under tisdagskvällen blev det klart att Malmö FBC spelar i division 3 även nästa säsong! Bjärred behövde vinna över Willands med sju mål för att sno segern i kvalgruppen från oss men deras seger stannade på två bollar (6-4). Efter att ha kämpat tillsammans under en lång serie och ett tufft kval har vi nu nått vårat mål, fantastisk känsla!
Referat: Malmö FBC H3 - VV-84 SK Bjuv H3
Seger mot Bjuv i sista kvalmatchen efter känslomässig bergochdalbana
2019-04-15 12:06
Fredagens möte med Bjuv blev precis så dramatiskt som det ska vara i ett kval - och lite till. Efter en jämn första period med 2-2 på resultattavlan trampade vi gasen i botten i andra perioden och gick fram till 10-3, ett mäktigt ryck när allting satt under ett par minuter. Tredje perioden skulle dock bli andra periodens motsats. Trots att vi inte pratade om något annat än att fortsätta och inte slappna av kunde vi inte förhindra att det var bortalagets tur att ha momentum. På fyra minuter och tolv sekunder blev 10-3 till 10-8 och vi var såklart skärrade. Från det läget lyckas vi ändå rida ur stormen via ett par viktiga mål framåt i avgörande lägen. Bjuvs övertag fortsatte dock och ledningen var nere i ett mål vid två tillfällen (11-10 och 12-11). Trots att tredje perioden måste kategoriseras som en kollaps är det riktigt starkt av laget att resa sig och avgå med segern. Nu inväntar vi det sista resultatet i kvalgruppen som avgör om vi blir 1a eller 2a, klara för Division 3 eller playoff mot Cimrishamn är alternativen.
Inför Bjuv med coach Simon
2019-04-12 12:50
Det har blivit dags för vår tredje och sista kvalmatch när VV-84 SK Bjuv ikväll gästar Kirsebergs sporthall. Bjuv hamnade på en sjätteplats i Division 3 Norra Skåne och har hittills i kvalgruppen besegrat Willands med 6-0. Till säsongens eventuellt sista match har spelande tränare Simon Löf fått äran att vara matchens profil. Efter tre säsonger som spelare för klubben tog Simon klivet in som spelare tränare inför säsongen. In och läs vad han säger om säsongens tuffa förutsättningar, kvaldramat och vad sambon egentligen känner med så mycket innebandy på schemat.