SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Girls Camp – Ett maxat träningsupplägg
2018-02-13 15:00
På Girls camp lägger vi stor tonvikt vid ett roligt och utvecklande träningsupplägg! Vi ska även erkänna att vi har ”fuskat” lite…..

Vi har nämligen bett klubbens spelar- och ledarutvecklare Mikael Karlberg sätta ihop träningsupplägget för campen. Karlberg som även är ansvarig instruktör på Malmö Floorball Academy och Dansk förbundskapten har gedigen kunskap om vad som är viktigt att fokusera på i yngre åldrar. På schemat hittar vi b la teknikträning med videoanalys, spelförståelse, skadeförebyggande träning, rolig uthållighetsträning, tempoövningar, 1 mot 1 och mycket mer.     

 

Vi kan även avslöja att backstjärnan Madeleine Karlsson är en av ledarna på campen. Madde som tog SSL med storm när hon som rookie förra säsongen agerade som om det var hennes 10:e. Prestationer som sedermera har lett till en gjuten plast i U19-landalaget där hon dessutom är lagkapten.  

 

På söndag är det sista anmälningsdag men platserna börjar sina så vill du säkra din plats på campen så skynda dig in med anmälan! 

 
CUP
2007 KLUBBEN
Sponsorer & partners