SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Girls Camp – många föreningar är representerade
2018-02-08 08:54
Endast en och halv vecka kvar av anmälningstiden till Girls Camp! Vi kan redan nu konstatera att det blir en camp med deltagare från många olika föreningar vilket såklart är extra roligt! Vi kommer också snart att lotta ut tre innebandyklubbor så håll uppsikt…

Än så länge har spelare från Malmhaug, IBK, IBK Lund, Bjärreds IBK, FC Helsingborg, Malmö FBC, Lomma FBC, Häljarps SK och Hofterups IBF anmält sig. Men vi har fortsatt plast för fler deltagare och visst finns det fler föreningar med grymma tjejer som vill utvecklas och ha roligt på Girls Camp.


Vi kan även avslöja att centerstjärnan Johanna Nilsson är en en av ledarna på campen. Johanna gjorde nyligen sin 100:ade poäng i Malmö FBC och är förutom pålitliga poängspelare tekningsspecialist. Johanna är sedan två säsongen tillbaka med i det sk "Guldsteget" som är träningsgrupp för lovande framtida landslagsstjärnor.  

 

Ps: I nästa artikel kommer vi att presentera igenom vårt förstklassiga träningsupplägg för campen.

 
CUP
2007 KLUBBEN
Sponsorer & partners